437

Puna žica za zavarivanje koristi se za elektrolučno zavarivanje metala gasom (GMAV), zavarivanje pod vodom (SAV) itd. Primene i karakteristike su različite zbog različitih načina zavarivanja. Generalno, karakteristike elektrolučnog zavarivanja ugljen-dioksidom, elektrolučnog zavarivanja metala inertnim gasom (MIG) i zavarivanja sa aktivnim gasom (MAG) su visoka efikasnost, zavarivanje u punom položaju, niska cena, loša otpornost na vetar i kapacitet primene na otvorenom.

S druge strane, prednosti zavarivanja pod praškom (SAW) su visoka efikasnost, niska cena, odlične performanse zavarivanja, pogodne za ravno zavarivanje i zavarivanje žlebova pod malim uglom, nije dobro za zavarivanje ploča i sl. I TIG i PAW zavarivanje je pogodno za limove, ali je efikasnost zavarivanja niža.
Dakle, kada izaberete metod zavarivanja, trebalo bi da uzmete u obzir neke faktore, uključujući cenu i efikasnost zavarivanja. Trebalo bi da izaberete odgovarajuću žicu za zavarivanje prema tehnologiji zavarivanja, efikasnosti, performansama za zavarivanje.

Žica za zavarivanje sa punjenim jezgrom je noviji materijal za zavarivanje. Ima veliku prilagodljivost osnovnom metalu i visoku proizvodnu efikasnost zavarivanja. Široko se koristi u automatskom zavarivanju, poluautomatskom zavarivanju, zavarivanju zaštićenom gasom i tako dalje.

Slobodno nas kontaktirajte ako ne možete da pronađete tip koji vam je potreban.

  • E71T-1C

    Rutina, praškom punjena žica, pogodna za zavarivanje u svim položajima, univerzalne primene.

  • ER70S-6

    Puna žica za zavarivanje za zavarivanje nelegiranih i niskolegiranih čelika.

pozovite nas

+ 381 (0)15 716 0000

Suvoborska bb, 15000 Šabac, Srbija

Servisna podrška, besplatna isporuka, kreditne linije