VIETZ

Sve za zavarivanje cevovoda na jednom mestu:

Iz ponude izdvajamo:

ArcoTrac  vozila – sve na jednoj stanici:

Osnova visoke efikasnosti je dobra organizacija. Svaki dodatni minut znači dodatni trošak i manje zavarenih spojeva u jednom danu. Vietz-ova vozila opremljena su sa kompletnom opremom za zavarivanje jednog spoja ( šator,  aparati za zavarivanje, automati, strujni generatori… ). Nakon završenog zavarivanja kran podiže šator sa svom opremom i za najkraće vreme prebacuje do novog spoja.

Pozovite nas da zajedno pronađemo najbolje rešenje za Vaše projekte.

Klešta za centriranje – hidraulička, pneumatska:

U koliko je vreme pripreme za zavarivanje duže od zavarivanja jednog prolaza zavarivačke grupe će čekati.
Nemački kvalitet i višegodišnje iskustvo ugrađeni u svaku komponentu garantuju visoku pouzdanost centrirača i najkraće vreme centriranja.

Mašine za savijanje cevi:

U zavisnosti od karakteristika terena nekada je potrebno izbeći prepreke skretanjem sa pravca cevovoda kada se pojavljuje potreba za savijanjem cevi. Vitz-ove mašine mogu savijati cevi prečnika od 2 “do 64 “. Kritičan momenat je dobro poznavanje tehnologije savijanja koje se uglavnom primenjuje u terenskim uslovima.

Garantujemo da se cevi biti savijene bez ovalnosti u našim mašinama savijanje.

VACUVIETZ – vakumski sistemi za prenos cevi i betonskih blokova:

Sigurnost, brzina i pouzdanost prilikom istovara i utovara cevi su takođe važni. Cevi se ne smeju oštetititi, kako izolacioni sloj tako i krajeve cevi ( ovalnost i mehanički). Ovi vakumski sistemi se mogu postaviti na bilo koji kran, dizalicu ili bager. VACUVIETZ sastoji od motora sa unutrašnjim sagorevanjem ili elektro motora, vakuum pumpe i vakumskog korita koji se izrađuje prema obliku proizvoda koji se podiže. VACUVIETZ ima nezavisnu daljinsku kontrolu tako da nije potrebno da se pripremi kablovska vezu između operatera i uređaja.

Mogu se prenositi kako čelične cevi ( sa i bez izolacije, bez obzira da li su spiralno ili uzdužno zavarena), tako i betonskie cevi, betonski blokovi, ploče. Za kratko vreme VACUVIETZ  isplati investiciju jer nije potrebno osoblje za priključivanje elemenata za podizanje ( lanci, gurtne, šipke, vezice…).

U fabrikama cevi gde cevi moraju biti prebačene na proizvodnu liniju, VACUVIETZ je od suštinskog značaja. Tamo gde je električno napajanje dostupno vakuum pumpu pokreće električni motor. Posebne konstrukcije omogućavaju da se po pet cevi transportuje u isto vreme .

VFT – Vozila za zavarivanje cevi na bazi plastike:

VFT 500 | 630 | 900 je najnaprednije vozilo za zavarivanje svih vrste HDPE cevi. Zbog jedinstvenog dizajna i upotrebe visoko kvalitetnih komponenti poznatih svetskih proizvođača, garantujemo najviši kvalitet spojeva i pouzdanost.

Mašine za obradu krajeva cevi:

Za orbitalno zavarivanje neophodna je idealna priprema krajeva cevi naročito kada je prisutna ovalnost. Vietz-ov uređaj sa hidrauličkim pogonom za nekoliko sekundi završava ovaj posao.

Pogledajte flajer napravljen povodom projekta Južni tok:

/Vietz Flayer

 

No products were found matching your selection.

pozovite nas

+ 381 (0)15 716 0000

Suvoborska bb, 15000 Šabac, Srbija

Servisna podrška, besplatna isporuka, kreditne linije