O nama

Masin-Elektro Šabac

Privatna firma ”MAŠIN-ELEKTRO d.o.o.” osnovana je 1992. godine i postala distributivna kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u promovisanju i zastupanju svetskih brendova i robnih marki. Usmerena je ka traženju tržišta za proizvode vrhunskog kvaliteta svetski poznatih firmi metodama koje odgovaraju vodećim firmama u visoko razvijenim zemljama (brza usluga visokog kvaliteta, mogućnost za redovnu isporuku robe sa lagera, veleprodajne cene i uslovi sa najvećim stepenom zaštite potrošača i distribucione mreze).

Naše inovativno delovanje na tržištu omogućuje brze promene standarda poslovanja. Neprekidan rad na uvođenju noviteta u distribuciji i promovisanju doprinose sveukupnom razvoju tržišta Srbije i regiona, uspostavlja ravnotežu i pokreće procese koji će doprineti poboljšanju ponude.

Osnovna delatnost preduzeća je zastupništvo vodećih brendova iz oblasti zavarivanja kao i radioničkih mašina, pribora i opreme, pre svega namenjenih za profesionalnu upotrebu:

– LINCOLN ELECTRIC – aparati, oprema i dodatni materijali za zavarivanje
– HARRIS – oprema i dodatni materijali za gasno rezanje zavarivanje i lemljenje
– ABICOR BINZEL – gorionici MIG/ MAG/ TIG/ PLAZMA
– KOIKE – automatizacija rezanja i zavarivanja
– OPTIMUM – radioničke mašine za obradu materijala rezanjem
– STURMER – radioničke mašine
– BDS – magnetne bušilice
– ELEKTRO-THERMIT – oprema, pribor i materijal za AT zavarivanje šina

Pravilan izbor proizvoda napravljen je zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u ovoj oblasti. Naši vrhunski proizvodi garantuju sigurnost i dugotrajnost u radu. Konstantnim proširivanjem asortimana, omogućen je dinamičan razvoj ponude.

Ključ za uspeh predstavljaju timski rad i komunikacija kako unutar tako i izvan preduzeća. Uvek smo u kontaktu sa našim najbližim saradnicima, redovno ih informišemo i organizujemo prezentacije gde mogu saznati nešto vise o novim proizvodima i savremenim sistemima. Timski rad takođe podrazumeva da je potrošač uvek u centru pažnje. Naš glavni cilj je da izađemo u susret njihovim željama, zahtevima i očekivanjima. Zahvaljujući njihovim povratnim informacijama u mogućnosti smo da unapredimo poslovanje.

Potencijalnim kupcima pomažemo u izboru alata, pribora i potrošnog materijala i preporučujemo rešenja sa najboljim odnosom kvaliteta i cena, tako da na najbolji način odgovaraju potrebama kupaca i zahtevima eksploatacije.

Pozovite nas i proverite našu poslovnost i spremnost da brzo i kvalitetno odgovorimo na vaše zahteve.

 sertifikat Masin_EMS 1 sertifikat Masin_QMS 1

pozovite nas

+ 381 (0)15 716 0000

Suvoborska bb, 15000 Šabac, Srbija

Servisna podrška, besplatna isporuka, kreditne linije