GO-FER IV

Mogućnost gasnog i plazma rezanja i automatskog zavarivanja.
Moguće pravolinijsko i kružno rezanje kao i obaranje ivica.

Description

Portabl rezačice serije GO-FER IV

GO-FER IV je robusan portabl traktor namenjen za sve vrste rezanja i potrebe zavarivanja. Praktično, tri uređaja u jednom! Kada se koristi za rezanje, mogu se montirati gasni i plazma gorionici. Može čak da se koristi i gorionik za plazma žljebljenje. GO-FER IV može da se koristi u svim pozicijama. Sistem se sastoji od šine sa nazubljenom letvom i pogonom i točkovima koji se postavljaju u žljeb po bokovima letve. Ova konfiguracija omogućava upotrebu u svim osama, čak i nadglavnu primenu.

U obimu isporuke se nalazi sve za pravolinijsko gasno rezanje osim gorionika. Nosač gorionika može da prihvati svaki standardni gorionik prečnika 35mm sa nazubljenom letvom sa 32 zuba. Na zadnjoj strani uređaja se nalaze priključci za creva sa ventilima koji omogućavaju operateru da pusti i zatvori dotok gasa bez promene protoka.

Opseg brzine od 63,5 do 2540 mm/min i direktan pogon na nazubljenu letvu omogućavaju da GO-FER IV perfektno radi kao sistem za plazma rezanje. Na uređaju je ugrađen prekidač za paljenje i gašenje plazme. Sa odgovarajućom diznom možete obavljati i plazma žljebljenje bez promene mašine.

Dodatna oprema za zavarivanje (GOF-3255) pruža svu potrebnu opremu za podešavanje gorionika u vertikalnoj i horizontalnoj ravni. Nosač gorionika će prihvatiti svaki ručni ili mašinski gorionik i omogućiti operateru da ga podesi pod bilo kojim uglom.

GO-FER IV se kreće po patentiranoj aluminijumskoj šini za pravolinijsko kretanje ili Bug-O Semi-Flex Rail za prečnike od 9,1m i veće. Šina može da se nastavlja do željene dužine i pozicionira se jakim magnetom ili vakum šoljama za obojene metale.

Karakteristike

  • Pogonski motor pogodan za sve primene sa brzinom od 63,5 do 2450 mm/min.
  • Dinamička kočnica sprečava proklizavanje motora u svim pozicijama.
  • Prikaz trenutno podešene brzine na digitalnom ekranu.
  • Mogućnost montiranja dva nezavisna gorionika.
  • Veliki industrijski prekidači (mogu da se pritisnu sa rukavicama).
  • Brzi priključci za crevo i nosač za kablove.
  • Zaključavanje napojnog kabla.
  • Nosač gorionika može da se podešava preko nazubljene letve za gasno i plazma rezanje.
  • Ručka za nošenje.

* Mašin – elektro d.o.o. nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

 

Tehničke karakteristike

 

Model GOF-4002 (240 V)
Brzina 63,5 – 2540 mm/min
Nosivost 6,8 kg vertikalno /
27,3 kg horizontalno
Snaga magneta 113 kg
Dimenzije 369 x 699 x 337 mm
Težina samo traktora 7,7 kg
Težina celog sistema 16,8 kg

pozovite nas

+ 381 (0)15 716 0000

Suvoborska bb, 15000 Šabac, Srbija

Servisna podrška, besplatna isporuka, kreditne linije