MIG/MAG Gorionici Push-Pull Plus

Gorionici izrađeni po najnovijoj tehnologiji. Za sve vrste MIG/MAG uređaja sa EURO konektorom, 150-550A sa vazdušnim i vodenim

Description

Idealno dodavanje žice

Gorionici za zavarivanje Push-Pull Plus serije, specijalno namenjeni za zavarivanje aluminijuma i korišćenje tankih žica, rešava probleme dodavanja žice i omogućava konstanto dodavanje žice čak i kod dugačkih kablova. Snažan, izdržljiv motor za povlačenje sa potenciometrom garantuje preciznu regulaciju brzine. Za optimalno dodavanje žice bez gubitka, kontaktni pritisak valjaka dodavača se može precizno i lako regulisati preko rukohvata gorionika. Ergonomska ručka omogućava optimalno zavarivanje bez umaranja.

Vrat gorionka se može brzo i lako izmeniti. Dostupni su ravni i pod uglom od 45°. Specijalna veza između ručke i vrata gorionika omogućava zakretanja vrata do 360°. Svi gorionici, vodeno i vazdušno hlađeni za kapacitet do  400 A, su bazirani na isprobanom i pouzdanom “MB” dizajnu vratu gorionika.

Osnovna oblast primene za ove gorinoke su pristaništa, proizvodnja kontejnera, brodova kao i u automobilskoj industriji i proizvodnji vagona. Na svim mestima gde je konstantno dodavanje žice apsolutno neophodno.

  • Identične karakteristike motora kao standardniPush-Pull
  • Konstanto dodavanje bez gužvanja žice zahvaljujući snažnom motoru
  • Precizna regulacija kontaktnog pritiska valjaka dodavača žice preko gorionika
  • Dostupni sa opcionim potenciometrom za regulaciju brzine
  • Potrošni delovi su identični kao na isprobanim i pouzdanim gorionicima serije “MB”
  • Optimalno hlađenje gorionika – duži radni vek
  • Izdržljiva izrada – duži radni vek

 

MIG/MAG Gorionici Push-Pull Plus, vazdušno hlađeni

 

Tehnički podaci (EN 60 974-7):

Model: Push-Pull Plus 36 D
Snaga
CO2: 300 A
Mešavina M21*: 270 A
Intermitenca (%): 60
Žica ∅ (mm): 0,8 – 1,2
* prema DIN EN 439

Mereno korišćenjem izvora struje zavarivanja sa VDE standardnom strujno/naponskom karakteristikom (U=14+0,05xl). Kad je u pitanju impulsno zavarivanje snaga je niža 35%.

 

MIG/MAG Gorionici Push-Pull Plus, vodeno hlađeni

 

Tehnički podaci (EN 60 974-7):

Model: Push-Pull Plus 401 D
Snaga
CO2: 400 A
Mešavina M21*: 350 A
Intermitenca (%): 100
Žica ∅ (mm): 0,8 – 1,2
* prema DIN EN ISO 439

Mereno korišćenjem izvora struje zavarivanja sa VDE standardnom strujno/naponskom karakteristikom (U=14+0,05xl). Kad je u pitanju impulsno zavarivanje snaga je niža 35%. Preporučljiva snaga uređaja za hlađenje vode oko 800W. Kako bi zaštitili polikabl od prekomernog zagrevanja preporučuje se da se hlađenje nastavi još bar 4 minuta nakon završetka zavarivanja.

 

pozovite nas

+ 381 (0)15 716 0000

Suvoborska bb, 15000 Šabac, Srbija

Servisna podrška, besplatna isporuka, kreditne linije