Dodatni materijal za zavarivanje

https://masinelektro.com/proizvodi/zavarivanje/dodatni-materijal-zavarivanje/

Dodatni materijal za zavarivanje obuhvata različite materijale i dodatke koji se koriste u procesu zavarivanja kako bi se postigle željene karakteristike i jačina zavarenog spoja.

Dodatni materijal može biti u obliku žice ili elektrode a odabir materijala zavisi od vrste osnovnog materijala, postupka zavarivanja i radnog okruženja.

Pravilan izbor dodatnog materijala ima važnu ulogu za kvalitet zavarenih spojeva. Izbor dodatnog materijala zavisi od vrste i debljine metala koji se zavaruju i uslova rada.

 • LINCOLN Elektrode

  Lincoln Electric ima u ponudi širok spektar obloženih elektroda za zavarivanje različitih vrsta materijala i debljina. Elektrode su dostupne u različitim vrstama pakovanja uključujući Linc Can™ i Sahara™ pakovanje izuzetno otporno na vlagu.

 • LINCOLN MIG žica

  Kvalitetna žica za zavarivanje MIG/MAG postupkom, fino namotana i odlično kalibrisana.

 • LINCOLN punjena žica

  Za brži rad, veću produktivnost i kvalitetniji zavar u ponudi imamo širok asortiman rutilnih, bazičnih i metalno punjenih žica.

 • LINCOLN TIG žica

  Žica za TIG zavarivanje proverenog kvaliteta.  Uz svaku isporuku isporučujemo odgovarajući atest.

 • LINCOLN Dodatni materijal za EPP

  Dodatni materijal za tešku industriju i zahtevne poslove zavarivanja. Veliki depozit materijala i  izuzetna produktivnost.

 • LINCOLN dodatni materijal za zavarivanje cevi

  Veliko iskustvo na izradi cevovoda širom sveta. Pouzdani proizvodi izrađeni na osnovu višedecenijskog iskustva pružaju sigurnost i pouzdanost u radu.

 • LINCOLN keramičke podloške

  Keramičke podloške za lakšu i kvalitetniju izradu korena. 

pozovite nas

+ 381 (0)15 716 0000

Suvoborska bb, 15000 Šabac, Srbija

Servisna podrška, besplatna isporuka, kreditne linije