L-Ag38Sn

Srebro-Bakar-Cink-Kalaj dodatni materijal za tvrdo lemljenje bez kadmijuma sa dobrim karakteristikama tečenja i odličnim formiranjem završnog sloja koji formira lemove velike zatezne čvrstoće. Može se koristiti za lemljenje magnetnih i obojenih metala.

Description

Karakteristike:

 

Dodatni materijal bez kadmijuma ima dobre karakteristike tečenja i odlično formiranje završnog sloja. Ova legura omogućava lem velike zatezne čvrstoće. Ekonomična legura koja se koristi za magnetne i obojene metale. Često se koristi kao zamena za legure sa velikim sadržajem srebra.

Ovo je legura sa odličnim karakteristikama popune i tečenja. Dodatkom male količine kalaja omogućen je kvalitet spoja uobičajen za legure sa većim sadržajem srebra.

 

Preporučene paste i praškovi:

 

Stay-Silv® beli prašak je pogodan za mnoge primene. Stay-Silv® crni prašak se često koristi za lemljenje nerđajućeg čelika ili gde se ciklus grejanja produžava ili se vrši indukciono grejanje. Harris ECO SMART® bez borne kiseline, (pasta ili prašak), su odličan izbor za lemove u skladu sa evropskim REACH zahtevima.

Hemijski sastav

Srebro: 37-39
Bakar: 31-33
Cink: 26-30
Kalaj: 1,5-2,5
Ostalo (ukupno): 0,15

Fizička svojstva

Temperatura očvršćavanja °C 649
Temperatura tečnog stanja °C 721
Električna provodljivost 18 (% IACS)
Električna otpornost 9,5
Specifična težina g/cm³ 9

pozovite nas

+ 381 (0)15 716 0000

Suvoborska bb, 15000 Šabac, Srbija

Servisna podrška, besplatna isporuka, kreditne linije